Willem Weeterings voorzitter van de Directieraad Samenwerking A2-gemeenten

Dit item is gearchiveerd op 12-10-2020.

7 september 2020 - Samenwerking A2-gemeenten (GRSA2) heeft een nieuwe voorzitter van de Directieraad, Willem Weeterings. Willem volgt José van Aaken op, die 1 september jl. startte als nieuwe gemeentesecretaris van Roermond.

Willem vertelt: “Als voorzitter van de Directieraad wil ik de komende tijd samen met mijn collega-directieraadleden verder inzetten op een goede verbinding van de A2-organisatie en de gemeenten zodat de 4 organisaties op basis van dit samenspel verder kunnen groeien.”

De gemeente Cranendonck wordt in de directieraad GRSA2 voorlopig vertegenwoordigd door Nini Bos, loco-secretaris van Gemeente Cranendonck.

Directieraad

De directieraad is verantwoordelijk voor de aansturing van de A2-organisatie en ziet het als zijn taak om ervoor te zorgen dat de A2-organisatie een kwalitatief goede en efficiënte organisatie is op het gebied van bedrijfsvoering en Werk&Inkomen. Daarbij wil de directieraad een goede werkgever zijn voor de medewerkers van de A2-organisatie. De directieraad zorgt voor de voorbereiding van de agenda en beslissingen van het bestuur van de Samenwerking A2-gemeenten. De directieraad bestaat uit:

  • Willem Weeterings (gemeentesecretaris Valkenswaard)
  • Carolien Klesman-Nacken (gemeentesecretaris Heeze-Leende)
  • Nini Bos (loco-secretaris Cranendonck)
  • Angela Loi (a.i. manager A2-samenwerking)