Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Organisatie

Werken bij de gemeente

Samen met je collega's vorm jij de gemeente Valkenswaard. En werk je aan het Valkenswaard van nu. En aan het Valkenswaard van 2030. Want Valkenswaard heeft ambities voor de toekomst.

Naar de pagina

Organisatie

Een gemeente als Valkenswaard heeft heel veel taken en verleent een breed scala aan producten en diensten.

Naar de pagina

Geschiedenis van de gemeente

Op 1 mei 1934 werden de toenmalige zelfstandige gemeenten Borkel en Schaft, Dommelen en Valkenswaard samengevoegd tot gemeente Valkenswaard.

Meer over de geschiedenis van Valkenswaard

Vacatures

Alle actuele vacatures voor gemeente Valkenswaard en voor de Samenwerking A2-gemeenten: de gemeenschappelijke organisatie van Valkenswaard, Heeze-Leende en Cranendonck.

Naar de pagina

Nevenfuncties directie en management

Welke nevenwerkzaamheden hebben de directie en de managers van de gemeente Valkenswaard?

Naar de pagina

Privacy

De gemeente Valkenswaard heeft een eigen privacybeleid en privacyreglement.

Naar de pagina

Samenwerking A2-gemeenten

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard werken sinds 2004 op verschillende onderdelen samen. Lees hier meer over op de website.

Ga door naar de pagina