Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Paspoort, ID-kaart en rijbewijs

Paspoort

Iedereen vanaf 14 jaar moet in Nederland een eigen paspoort of identiteitskaart hebben. U maakt daarvoor een afspraak bij de gemeente.

Naar de pagina paspoort

Rijbewijs

Voor het besturen van een auto, vrachtwagen, bromfiets of ander motorvoertuig heeft u een rijbewijs nodig. U maakt daarvoor een afspraak bij de gemeente.

Naar de pagina rijbewijs

Geheimhouding persoonsgegevens

De gemeente kan uw persoonsgegevens uit de Basisregistraties Personen (BRP) soms aan derden verstrekken. Wilt u dat niet? Dien een verzoek in.

Ga naar de pagina geheimhouding persoonsgegevens

Identiteitskaart

14 jaar of ouder? Dan geldt een legitimatieplicht. Vraag een identiteitskaart aan of verleng deze. U maakt daarvoor een afspraak bij de gemeente.

Naar de pagina identiteitskaarten

Verklaring vermissing reisdocument

Bent u uw reisdocument kwijt? Dan moet u een verklaring van vermissing afleggen bij de gemeente. 

Naar de pagina verklaring vermissing reisdocument