Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Ruimtes reserveren

Reserveren sportaccommodaties

Zowel vaste als incidentele gebruikers kunnen sportaccommodaties reserveren.

Reserveer sportaccommodatie

Reserveren zalen Cultuurcentrum de Hofnar

Particulieren en organisaties kunnen zalen in Cultuurcentrum De Hofnar reserveren via het aanvraagformulier. 
Reserveren van ruimtes voor meer dan 80 personen, lunches, borrels, etc. kan via  (040) 207 40 10, het nummer van de horeca van Cultuurcentrum De Hofnar.

Reserveer zaal in De Hofnar

Reserveren vergaderruimte sportcomplex de Wedert

Zoekt u een locatie voor een formele of zakelijke bijeenkomst? Sportcomplex de Wedert heeft een vergaderruimte beschikbaar.

Reserveer vergaderruimte