Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Afsluiting Bergeijksedijk Valkenswaard en Fressevenweg Bergeijk

Dit item is gearchiveerd op 09-04-2020.

30 maart 2020 - De gemeenten Valkenswaard en Bergeijk voeren van maandag 6 april tot en met woensdag 8 april werkzaamheden uit aan de Bergeijksedijk in Borkel en Schaft en de Fressevenweg in Bergeijk.

Dit betekent dat de volledige weg is afgesloten tussen de N69 in Valkenswaard en het Eijkereind in Bergeijk. Door de werkzaamheden gelijktijdig uit te voeren, beperken we de overlast voor de omgeving en gebruikers.

Het werk bestaat in Valkenswaard uit het permanent verstevigen van de berm naast de Bergeijksedijk, zodat (vracht)verkeer die niet meer kapot rijdt. In verband met de benodigde werkruimte moeten we de volledige weg in genoemde periode afsluiten voor doorgaand verkeer. De afsluiting is tussen de rotonde N69 (Luikerweg)/ Bergeijksedijk in Valkenswaard en de rotonde Enderakkers/ Fressevenweg in Bergeijk. Verkeer wordt omgeleid via de N69 en de N397. De omleidingsroute staat met borden aangegeven. Het fietspad blijft wel open voor fietsverkeer. 

Bij slecht weer of nieuwe ontwikkelingen rond het coronavirus is het mogelijk dat de werkzaamheden tot nader order uitgesteld moeten worden. Houd voor actuele informatie de gemeentelijke website www.valkenswaard.nl/werkenverkeer, Facebook en Twitter in de gaten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Jacobs, bereikbaar via (040) 2083444.