Werkzaamheden aanpak wateroverlast in Dommelen

Dit item is gearchiveerd op 02-08-2021.
Bekijk de afbeelding op groter formaat

13 juli 2021 - Op donderdag 15 juli starten de aangekondigde werkzaamheden voor de aanpak van de wateroverlast in Dommelen.

Er worden 2 afvoeren aangelegd onder de Damianusdreef ter hoogte van de Loonderweg. Dit zal beperkte verkeershinder opleveren maar de straat blijft open. De werkzaamheden hebben wel gevolgen voor de bereikbaarheid van de busroute aan de Damianusdreef. In de periode 16 juli t/m 24 juli zullen de haltes Jorisdal, Koolzaadbeemd en eindhalte Damianusdreef wegens werkzaamheden vervallen. Vervangende halte is de halte Ambrosiusdal, die tijdelijk de eindhalte van lijn 317 is. Voor meer informatie hierover kan je kijken op https://www.hermes.nl. De werkzaamheden zullen maximaal 2 weken duren. Aansluitend starten de werkzaamheden in de Korfvlechterwei en de Blekerwei. Over deze werkzaamheden zullen de aanwonenden op korte termijn een brief ontvangen.  

Voor meer informatie over het doel de werkzaamheden kunt u kijken op www.valkenswaard.nl/wateroverlast. Vragen kunt u stellen via het klantcontactcentrum van de gemeente Valkenswaard, telefoonnummer (040) 2083444.