Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Ondernemen

Coronavirus en ondernemen

Ook ondernemers in Valkenswaard ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus. Zij kunnen bij verschillende instanties terecht voor informatie, hulp en financiƫle steun.

Naar de pagina

Koopzondagen en winkeltijden

De vastgestelde koopzondagen en informatie over de winkeltijden voor ondernemers.

Naar de pagina

Ondernemersloket Valkenswaard

Informatie voor ondernemers over subsidies en financiering, advies en ondersteuning, huisvesting en bedrijventerreinen en bedrijf aan huis.

Naar de pagina

Economisch nieuws en beleid

De digitale nieuwsbrief voor ondernemers, feiten en cijfers en het actuele economische beleid van de gemeente Valkenswaard.

Naar de pagina