Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Sport en cultuur

Sport

Openingstijden zwembad, verhuur sportaccommodaties, WereDi Academy, Kids Academy, Junior Academy en andere sportieve zaken.

naar de website

Cultuurraad

De Cultuurraad zal gevraagd en ongevraagd aan het college advies uitbrengen op het gebied van cultuur, cultuurontwikkeling en cultuurbeleid. 

naar de website

Centrum voor Muziek en Dans

Cursus info, inschrijfformulieren, veelgestelde vragen, proeflessen, kennismakingspakket, klankbord, docenten en andere 'muziek en dans' informatie.

naar de website

Cultuurcoaches

De CultuurCoaches zijn een schakel tussen het onderwijs en de cultuuraanbieders. Wat kunnen ze voor u betekenen? Hoe en wanneer kunt u de cultuurcoaches bereiken?

naar de website